Cow Parade


Bekijk de kunstwerken.

Cow Parade
Cow Parade

Iedereen heeft een verhaal, en we zijn niet anders. Het is gewoon dat ons verhaal een kudde levensgrote fiberglas koeien, een groot aantal zeer getalenteerde kunstenaars en het kunstminnende publiek over de hele wereld omvat.

De eerste CowParade ® werd gehouden in Zurich in 1998, met het doel van de show-behuizing lokale artistieke talent en brengt wat leven in de straten van de stad. De rest is geschiedenis, met gebeurtenissen die plaatsvinden in Chicago en New York, al snel gevolgd door vele steden over de hele wereld. CowParade ® heeft klaarde de straten van steden in alle continenten van de wereld, en de parade is de voortzetting van nieuwe steden die deelnemen per jaar. Tot nu toe hebben meer dan 70 steden met meer dan 6.500 deelgenomen kunstenaars betrokken bij het ontwerp van meer dan 6.000 koeien! CowParade is uitgegroeid tot de werkelijk grootste openbare kunst evenement in de wereld.

Onze filosofie

CowParade ® is alles over het aanbieden van publieke toegang tot nadenken stemmend, het stimuleren van kunst in een stedelijke omgeving. En de ondersteuning van deze inspirerende doel dat wij ook ons wijden aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen als een bedrijf. Veel levensgrote koeien worden geschonken na het evenement en geveild. De grote meerderheid van de opbrengst wordt gedoneerd aan goede doelen, vooral gericht op jonge mensen in nood in het land waar het evenement plaatsvindt. Tot dusver heeft het merk verhoogd vele miljoenen over de hele wereld, iets wat we zijn zeer, zeer trots op zijn.

De beeldjes

Om onze propositie commercieel levensvatbaar selecteren we unieke ontwerpen vormen de vele duizenden beschikbare en te reproduceren exacte replica's. De meeste van onze beeldjes zijn met de hand geschilderd. Gelukkig onze beeldjes hebben bewezen een commercieel succesverhaal. Veel consumenten houden van de kleurrijke kunst en het brede scala van keuze. Om de zes maanden introduceren we vele nieuwe modellen, waarbij de collectie fris en up-to-date.

Kunstwerken van deze kunstenaar:

Galerie van Eijck
Witte de Withstraat 21a, 3012 BL Rotterdam
Tel (010) 4125017 - Fax (010) 4113634
E-mail info@eijck.nl

De openingstijden:
maandag en dinsdag gesloten, woensdag t/m zaterdag: 11.00 -17.00 uur, zondag: 13.00 - 17.00 uur