Claus Costa


Bekijk de kunstwerken.

Claus Costa
Claus Costa

Georganiseerde beeldenchaos staat in directe communicatie met ons.
Klassieke kunstthema’s, iconen, beroemdheden: de belangrijkste inspiratiebron voor Claus Costa`s werk. De werken van Claus Costa hebben als doel de hedendaagse chaos van beelden waarin we leven te organiseren, ze betekenisvol te maken en (waarom ook niet) mooi. Echt Pop dus!

Claus Costa`s geest is een achtbaan van ideeën en invloeden. Creativiteit en vrijheid hebben zijn leven beheersd sinds zijn tante hem op jonge leeftijd de basis van kunst heeft geleerd. En daarmee zijn hart heeft geopend naar wat zijn niet te stillen passie zou worden. Met Michelangelo als eerste inspiratie heeft Claus nooit de iconen van klassieke kunst achtergelaten.

Claus Costa is een man van zijn tijd. Zo is hij verbonden met de media en vertaalt hij wat hij ziet naar een aangename ervaring voor de kijker. Claus heeft de macht en gevoeligheid om met vele elementen een leeg schilderdoek te bewerken met de delicate en expressieve kanten van zijn eigen intense emoties. De resultaten zijn altijd contemporain en hebben de kracht om zeer direct met ons te communiceren.


Pop Art lenen?
Pop Art is groter dan ooit. Zo bewijst ook de Pop Art kunst van Claus Costa. Wist u dat u de Pop Art van Claus Costa ook kunt lenen? Galerie van Eijck leent kunst aan bedrijven en particulieren, onder zeer interessante condities. Door Pop Art te lenen kunt u wanneer u wilt nieuwe kunstwerken in uw woon- of werkomgeving zien en laten zien. Overigens kunt u bij ons meer dan alleen de Pop Art van Claus Costa lenen. Komt u maar eens kijken op onze Galerie en Kunstuitleen in Rotterdam.

Films:
Galerie van Eijck
Witte de Withstraat 21a, 3012 BL Rotterdam
Tel (010) 4125017 - Fax (010) 4113634
E-mail info@eijck.nl

De openingstijden:
maandag en dinsdag gesloten, woensdag t/m zaterdag: 11.00 -17.00 uur, zondag: 13.00 - 17.00 uur